Dorastenci vykročili správnou nohou

16.03.2015 13:35

Dorast: 17. kolo

KAPUŠANY 2 : 1 PUŠOVCE logo

Jarná časť III. ligy dorastu začala 17. kolom v ktorom naši dorastenci zaznamenali trojbodový zisk, keď v derby stretnutí porazili Pušovce. Stretnutie sa pre nás začalo dosť neštastne nastrelenou rukou nášho stopéra, po ktorej rozhodca proti nám nariadil pokutový kop. Napriek tomu, že nováčik v nášej bráne Marek Hudák smer lopty vystihol, nestačil zabrániť gólu. Našich chlapcov to vyburcovalo k útočnejšej hre a v samom závere polčasu peknou hlavičkou Mira Čisarika skóre vyrovnali. Po prestávke sa útočné akcie striedali na oboch stranách so šťastným záverom pre nás, keď strelu Mateja Masrnu tečovali Patrik Masrna a kapitán hostí do vlastnej siete a bolo 2:1 pre naše družstvo. 

Dorastenci týmto výsledkom nadviazali na víťazstvo z posledného domáceho stretnutia a zaznamenali druhú výhru po sebe na domácej pôde. Budeme im držať palce, aby túto víťaznú sériu na domácom ihrisku držali čo najdlhšie.

Zostava: Marek Hudák - Jakub Petrovský, Adam Hudák, Marko Baňas, Mário Tomkó - Matej Masrna, Filip Fedor, Martin Masrna (Martin Sopko 81´), Patrik Masrna (Adam Kolpak 90´) - Miroslav Čisarik, Damián Valenčin (Oliver Ilavský 75´)

Góly za domácich: Čisarik, Masrna

 

Späť

© 2012-2017 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode